Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ultimate 8 - Develop Mode settings not being saved.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Phil Thomson IPA
    replied
    Hi SCX,
    thanks for that suggestion. In answer to it, no I hadn't thought of that. I did however resolve the problem by uninstalling Windows7 and reinstalling it and that did fix the problem. At the same time did a cleanup of the C Drive, and now Ultimate 8 is running a lot faster.

    Cheers,

    Phil T.

    Leave a comment:


  • SCX
    replied
    Have you tried to update the driver of your graphics card? I read about problems caused by the driver of the graphics card all the time, since programs use it for some operations.

    Leave a comment:


  • Phil Thomson IPA
    replied
    Hi Bill,
    Thanks for all that advice and help. I have already emailed the techs last night and am awaiting an answer, and I will do what you suggested. I have someone coming, hopefully today to rpair the Windows problem and have clean up, so that I can uninstall & reinstall the ACD. At present, it wont let me do that, as I had already tried.

    Cheers,

    Phil T.

    Leave a comment:


  • LV_Bill
    replied
    Hi Phil - In the situation you describe, your first action should be to contact ACD Technical support at this link:
    https://acdsystems.desk.com/customer/portal/emails/new

    As another user, the first thing that comes to my mind as a possible causes of your issues would be that your software installations have somehow become corrupted. I would uninstall and reinstall all your ACD products. If you embed all your metadata, I would also delete your databases and recreate them using:
    Tools > Database > Catalog.

    The dark green preview color that you describe sounds a lot like undeveloped Raw. The blank white previews sounds like it could be the default background color for Png and Jpegs that is generated by the standard image plugin IDE_ACDstd.apl.

    Regardless of the cause, IMHO your first step should be to cleanup your system and reinstall all your ACDSee software.

    Leave a comment:


  • Ultimate 8 - Develop Mode settings not being saved.

    Hello, I am having problems in the Develop Mode of Ultimate 8, after making athe adjustments and go to either Manage Mode or try to save them as a jpeg, png or any other format, the files just go very dark green as previews or white blanks.
    I am a bit disappointed with Ultimate 8 too, as it is very slow compared to Pro8 and often I get the message whilst trying to make adjustments that it is 'not responding' ...thus slowing up my workload.
    I really would appreciate any assistance, as at the moment I cant do any editing work.

    Cheers,


    Phil T.
    Last edited by Phil Thomson IPA; 07-26-2015, 02:40 AM.
Working...
X